Hotel Phőnix *** Tiszaújváros - A szálloda családoknak és üzletembereknek, diákcsoportoknak és sportegyesületeknek szóló programokkal várja vendégeit.
Ajánlatkérés Szobafoglalás

Állandó programok

A Sportcentrum, illetve a Strand- és Termálfürdő szolgáltatásai mellett az alábbi programlehetőségeket ajánljuk a városunkba érkezőknek:

Angyal Squash és Bowling Club


Ideális hely a squash és bowling szerelmeseinek. Ha nincs felszerelése, az sem gond, hiszen itt kibérelheti a megfelelő ruházatot és eszközöket. Az aktív kikapcsolódás után pedig jöhet a lazítás a szaunában, majd a kerthelyiségben, amely nagyobb társaságoknak tökéletes lehetőséget nyújt kötetlen összejövetelek szervezésére, grillezésre, bográcsozásra!

Club Café & Mambo


Igényes és hangulatos szórakozóhely, ahol hétvégenként fergeteges bulival várják az érdeklődőket. A kényelmes klub hangulatú söröző már a délelőtti órákban is nyitva tart, így lehetőség van étkezésre, s az exkluzív játékterem használatára is.

Kerékpártúrák


Szállodánkban lehetőség van kerékpárbérlésre. Érdemes két keréken is bejárni a környéket, hiszen rengeteg izgalmas látnivalót tartogat… Ha segítségre van szüksége az útiterv összeállításához, kérje recepciós kollégánk segítségét!

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Közösségi oldalak