Hotel Phőnix *** Tiszaújváros - A szálloda családoknak és üzletembereknek, diákcsoportoknak és sportegyesületeknek szóló programokkal várja vendégeit.
Ajánlatkérés Szobafoglalás

Sportcentrum

Az 1998- ban átadott sportcentrum elsősorban Tiszaújváros sokszínű sportéletét szolgálja. Minden igényt kielégítő lehetőséget biztosít a város sportegyesületeiben sportolók eredményes felkészüléséhez, versenyeztetéséhez, de kiváló színtere az iskolai diák, és szabadidősport rendezvényeknek is. Az átadás óta eltelt években több, mint 200 felnőtt és utánpótlás válogatott mérkőzésnek, versenynek adott otthont a résztvevők megelégedésére. Számtalan hazai és nemzetközi edzőtáborozó csapat készült fel a legkülönbözőbb sportágakban, hiszen a Sportcentrum rendkívül széleskörű, komplex szolgáltatásokat kínál.

Mindezeken túl a Sportcentrum létesítményei nagyszerű lehetőséget nyújtanak nem sportjellegű rendezvények szervezésére, lebonyolítására.

Játékcsarnok: a 48 x 25 m alapterületű, parketta borítású játékcsarnok számos színvonalas sport és kulturális rendezvény színtere. A küzdőteret egy 1 200 férőhelyes lelátó veszi körül és biztosítja vendégeinknek, hogy kényelmesen kövessék végig az eseményeket.

Edzőterem: a sportpadló borítású edzőterem, melynek alapterülete 45 x 23 m szintén alkalmas a sportrendezvényeken kívül egyéb kulturális rendezvények, így például fogadások, koncertek, árubörzék stb. lebonyolítására.

Uszoda: a 6 pályás, 1,8 m mély uszoda a közvetlenül mellette található pezsgőfürdővel, finn és infraszaunával télen-nyáron várja a felfrissülni vágyó kedves vendégeinket.

Atlétika és labdarúgó stadion: nagyszabású sportrendezvényeket, koncerteket bonyolítottunk le az elmúlt években. (pl.: MLSZ Centenáriumi Kupa, UEFA Régiók Kupa). A rekortán borítású futópályát élsportolók, valamint az atlétikát hobbi szinten űző sportolók egyaránt használhatják. Az atlétika pálya körül egy 2 000 férőhelyes fedett lelátó található, melyről kitűnő lelátás nyílik a centerpályán zajló eseményekre.

Labdarúgó edzőpályák: az edzőtáborozó labdarúgócsapatok számára a stadionon kívül 3 füves labdarúgó edzőpálya biztosít megfelelő feltételeket.

Teniszpályák: hat szabadtéri-, két fedett-, salak borítású teniszpálya várja a hét valamennyi napján.

Strandröplabda pálya: folyamatos karbantartással.

Műfüves labdarúgó pálya: A 104 X 68 m, kiválóan alkalmas téli edzőmérkőzésekre, szabadtéri edzések megtartására.

Nem sportjellegű rendezvények (cégek sportnapjai, kiállítások, vásárok) szervezését, lebonyolítását vállaljuk. Számos évek óta visszatérő megrendelőnk bizonyítja szakembergárdánk elkötelezettségét.


Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Közösségi oldalak