Hotel Phőnix *** Tiszaújváros - A szálloda családoknak és üzletembereknek, diákcsoportoknak és sportegyesületeknek szóló programokkal várja vendégeit.
Ajánlatkérés Szobafoglalás

Tiszaújváros

Tiszaújváros, Dél-Borsod ékszerdoboza, Magyarország egyik legfiatalabb városa, a Tisza és Sajó folyók találkozásánál fekszik az Alföld peremén. A városban minden megtalálható, ami a pihenéshez, kikapcsolódáshoz szükséges: nyugalom, csend, szép, barátságos környezet. Az idelátogatókat színvonalas szálláshelyekkel, éttermekkel, korszerű strand- és termálfürdővel, minden igényt kielégítő sportcentrummal várjuk.

Városunk kulturális élete számos hagyományos rendezvényt – Tavaszi Fesztivál, Városnapok, Triatlon Nagyhét, Színház határok nélkül sorozat – kínál a tartalmas kikapcsolódásra vágyóknak.

A Tisza közelsége a vízi sportok, a horgászat kedvelőinek nyújt kiváló lehetőséget a kikapcsolódásra, az árterek vadállománya pedig a vadászturizmusnak kedvez.

Tiszaújváros kitűnő kiindulópont lehet a környék bebarangolásához is: a Kesznyéteni Tájvédelmi Körzet, a Tisza-tó, Hortobágy, Debrecen, Tokaj, Szerencs, Sárospatak, Miskolc, Lillafüred, Aggtelek, Mezőkövesd, Bogács mind könnyen elérhetőek a városból, többségük akár kerékpárral is.
Tiszaújvárost vendégszerető emberek lakják, akik amellett, hogy szeretik városukat, örülnek a vendégeknek is. Győződjön meg erről személyesen is!Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Közösségi oldalak