Hotel Phőnix *** Tiszaújváros - A szálloda családoknak és üzletembereknek, diákcsoportoknak és sportegyesületeknek szóló programokkal várja vendégeit.
Ajánlatkérés Szobafoglalás

Strand- és Termálfürdő

A tiszaújvárosi Strand- és Termálfürdő 1200 méter mélyből jövő 65°C-os, viszonylag magas sókoncentrációjú termális ásványvizet hasznosít, az Észak-Magyarországi Regionális Vonzerő leltárban nemzetközi besorolással szerepel.

Szolgáltatásai között megtalálható:

  • egész évben működő Gyógyfürdő
  • nyári szezonban működő strandfürdő
  • fiziko- és balneoterápiás részleg

A gyógyfürdő 2001-ben megkapta az „országos gyógyfürdő” minősítést, 2006-ban pedig a medencékben lévő víz is minősített „gyógyvíz”.

A gyógyvíz kiválóan alkalmas ízületi és gerincbetegségek, krónikus gyulladásos, pikkelysömör, pikkelysömörhöz tartozó ízületi gyulladások, krónikus nőgyógyászati gyulladásos betegségek kezelésére, valamint balesetek mozgásszervi szövődményeinél.

A gyógyfürdő impozáns épületében három különböző hőmérsékletű (36,38,40 C°-os) fedett és egy 32 C°-os nyitott medence közül választhatnak a vendégek. A kikapcsolódást kiegészítő fürdőszolgáltatások (infraszauna, finnszauna fényterápiával, jégkása, álló és fekvő szolárium, masszázs, pedikűr) teszik még kellemesebbé.

A strandfürdő hét hektáros területen öt élményben bővelkedő medence, napozásra alkalmas zöldterület, sportpályák, játszótér és egy minden igényt kielégítő pavilonsor biztosítja a kellemes kikapcsolódást. A medencék közül valamennyi korosztály megtalálhatja kedvencét.

A gyógyászati részlegen a fizikoterápiás kezelések teljes skálája hozzáférhető a betegek számára: tornatermi és víz alatti gyógytorna, iszappakolás, masszázs, víz alatti masszázs, termálvizes, kénes,gyógynövényes kádfürdők, súlyfürdő, valamennyi ma használatos elektromos kezelés a fényterápiától a mágneses kezelésig.


Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Közösségi oldalak